Dobrý den pane Barták,
Díky za podporu mého přesvědčení, že Valve Protector je kvalitní doplněk mnoha současných přestaveb.
Ivan Vodička
Dobrý den Valve Protector, snažíme se zákazníkům nabízet nejen kvalitní služby ale i správné a srozumitelně podané informace. V tomto foru to mám na starosti já. Takže děkuji za Váš zájem i slova uznání a budu je tlumočit i mým kolegům.
Ivan Vodička
Dobry vecer jde provoz lpg na BMW 5 e60 r.2008 140kw prime vstrikovani se zarukou.Dekuji za odpoved V. Dum
Naváži ještě na diskusi o Elektronic Valve Protector-naše firma tento systém zájemcům montuje k systému BRC již přes rok,první kus pro zkoušky máme ve vlastním vozidle Volvo,funguje k naprosté spokojenosti i zákazníkům, žádné problémy se vstřikovači,výhodou je přesné dávkování,ve výkonu více, ve volnoběhu minimum,auta s tímto systémem nemají problém-bohužel jako většina firem suplujeme dvýrobce a dovozce zařízení,tyto zkoušky o ověřování by měli dělat oni, aby se předcházelo případným vznikajícím problémům,nakonec jakýkoliv problém se promítne na bedra montážní firmy.
Děkuji moc za odpověď na otázku Electronic Valve Protector ... Vážím si Vašeho přehledu (tuto diskuzi sleduji již déle)
Dobrý den pane Trubač,
Ve středu 23.4. budu v práci. Probereme Vaše požadavky k přestavbě, pokusím se Vám vysvětlit přednosti event. i nevýhody různých variant provedení a vybereme to, co Vám a Vaší Boře bude nejlépe vyhovovat. Také Vás poprosím, jestli můžete vytisknout hlášku o nedoručení e-mailu, předal bych to „ajťákovi“ aby se podíval, proč mi občas nechodí pošta. Děkuji a přeji Vám i ostatním čtenářům našeho fora pokojné Velikonoční svátky.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobry den p. Vodicka,jsem objednany na prestavbu lpg 23.4.2014 kolem 8:00 hodiny. Muzete mi prosim potvrdit ze budete v praci? Chci s vami jeste probrat nejake tech. veci kolem lpg a vhodny vyber lpg v ramci spolehlivosti a cen servisu pro w Bora 2,3i v5 125kw, rok vyr. 2004. nez vam auto predam k prestavbe. Kolega vas mi sice rikal ze tam budete pri objednavce ale zadam jeste potvrzeni od vas. Dekuji s pozdravem Rostislav Trubac. Ps:posilal sem vam to na e-mail ale bohuzel se mi to vratilo,ze nebylo doruceno. Proto se ptam zde.
Dobrý den „Electronic Valve Protector“,
Upřímně, dávkovat cokoli před vstřikovače LPG se mi stejně jako Vám zdálo podezřelé. Ale např. minulý rok jsem viděl během školení v Itálii u jednoho z výrobců v jednom voze aditivaci před lištu s určitým typem vstřikovačů – a podle stavu vypadala, že tam už nějakou delší dobu jezdí. Také se u nás na servis objevilo několik LPG vozů montovaných v Německu s určitými LPG systémy. Měly právě tuto aditivaci před lištu LPG. Podle dokladů či údaje v ŘJ LPG měly na LPG najeto mnoho desítek tisíc km a podle pohledu byly LPG vstřikovače původní. Takže minimálně u těchto vstřikovačů bych tvrdil, že to funguje bez problémů. Otázka, zda bych si dal tuto sadu osobně do auta je legitimní. Dal. Ale jak uvádíme i ve stati O nás – viz zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/O-nas/3154.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> , fungují naše vozy jako „pokusní králíci“. Tuto aditivaci máme nyní na zkoušku v naší Octavii právě v provedení dávkování před lištu (jak jsem uváděl v minulém příspěvku). Ne, že by Octavia potřebovala aditivaci, ale chceme ověřit funkčnost nejen soupravy Electronic Valve Protector, ale i její kombinace s novými vstřikovači systému Zavoli. Až po tom, co budeme mít určité relevantní výsledky zařadíme nové systémy do naší nabídky (a nebo také nezařadíme…).
S pozdravem Ivan Vodička
Děkuji moc za kvalifikovanou odpověď - jenom ještě jedna otázka a to se jedná o tlakovou soupravu. Neměl by jste strach že aditivum bude ucpávat nebo jinak ničit vstřikovače? Dal by jste si tuto sadu osobně do vozidla s LPG? :-)
Dobrý den tazateli č. 1939,
Electronic Valve Protector znám. Vyrábí se v několika různých variantách jak podtlakových tak i s tlakovým čerpadlem. Jedna z verzí (jak správně uvádíte) umožňuje dávkovat aditivum před vstřikovače LPG. Tento systém testujeme v jednom z našich vozů (viz naše fotogalerie zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Octavia-II/3867.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> ). Systémy Electronic Valve protector umožňují použít externí aditivaci ventilů i u těch motorů, kde nelze použít běžné podtlakové dávkovací sady. Jedná se o motory turbo včetně přímovstřikových, a nebo motory s technologií Valvetronic – ty jsou poměrně často používány např. v motorech koncernu PSA. Také se dá tato sada použít u běžných motorů, kde nabízí podstatně větší uživatelský komfotr pro zákazníka – odpadá neustálá kontrola správného dávkování. O dávkování se stará programovatelná řídící jednotka. U verzí s tlakovým čerpadlem dochází k dávkování aditiva i v režimech plného výkonu (na rozdíl od podtlakových dávkovačů). To jsou hlavní výhody dotazovaného systému. Sady s tlakovým čerpadlem již máme skladem jak s dávkováním před lištu LPG vstřikovačů, tak i do centrální komory sacího potrubí. Nevýhodou těchto systémů je vyšší pořizovací cena. Protože dnes nejsem v práci, konkrétní cenové rozpětí Vám neumím zjistit. V případě zájmu mne můžete např. zítra kontaktovat mejlem nebo telefonicky, probrali bychom podrobnosti eventuelního použití ve Vašem konkrétním voze. Ve chvíli, kdy zařadíme tyto výrobky do naší nabídky, budou pochopitelně i s cenou uvedeny na našich stránkách.
S pozdravem Ivan Vodička