Dobrý den pane Onderka,
Pro přestavbu Grand Vitary 2,0 103kW bych doporučil systém sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG Lovato nebo BRC. Způsob aditivace ventilů bychom probrali osobně při eventuelním převzetí zakázky podle Vašich provozních podmínek, nároků a požadavků.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Souček,
Přestavba Škody Citigo 1,0 44kW je možná (viz naše fotogalerie zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/Citigo/3713.html">neptun-harfa.cz/Citi…</a> ).
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Čmár,
Přestavba Mazdy CX 7 s motorem 2,3 191kW je možná, podrobnosti bychom probrali osobně nebo telefonicky. Můžete mi zavolat na náš příjem zakázek 777 30 50 80, a nebo mi pošlete kontakt mejlem na adresu vodicka{zavináč}neptun-harfa.cz. Zavolal bych Vám a probrali bychom specifika přestavby přímovstřikového motoru.
S pozdravem Ivan Vodička
Oprava k dotazu 1615
Je to Octavia II
Dobrý den,
budu prodávat auto a chtěl bych LPG z tohoto vozu přemontovat do jiného. LPG je Stag4 a montovalo by se do Škody Octavia I 1,6 75kW.
Děkuji
Dobrý den,
jsem staromilec a tak by mě zajímal Váš názor na přestavbu audiny 100 z devadesátých let,hlavně motory 2.3 pětiválec 98kW nebo 1.8 66kW,případně dvoulitr.A nebo nějaké volvo v70,přestavovali jste něco takového??
Děkuji
Dobrý den,
který systém by jste doporučil pro Grand Vitaru 2,0 automat, rok výroby 2007? Přístřik benzínu nebo FlashLube.
Děkuji za odpověď.
dobry den, je motor skody citigo 1,0 MPI 44 kW vhodny pro prestavbu na lpg? Dekuji
Dobrý deň pán Vodička
Mam zaujem prerobit Mazdu CX7 na LPG. Neznicim tym turbo motor, popripade sa neupecu vstreky? Je nutne doplnit premazavanie ventilov? Clovek, co si u vas nechal prerobit CX7 je spokojny a auto je bez poruch?
S pozdravom
Michal K.
Dobrý den pane Suchomel,
Pro Formana 1,3 BMM používáme svíčky Denso Q20PRU.
S pozdravem Ivan Vodička