Dobrý den Martine,
Různé plynové řídící jednotky mají různé možnosti nastavení. Přístřik benzinu Vám můžeme nastavit u systémů Lovato a BRC, systém AC Stag tuto možnost zatím nenabízí. Tolik ve stručnosti, v případě dalších dotazů mne můžete kontaktovat telefonicky na našem příjmu zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobry den,
jedna se o Renault Thalia 1.4 16V 72kW rv 2007,motor K4J...LPG + 90Litrova nadrz u vas montovano 22.12.2011,Flashlube dodavano pozdeji na moje prani,od vas jsem mel nastaveno VSR...
Dobrý deň,
chcem sa spýtať ako je to s "programovaním " jednotky.Jednotka štartuje na benzín a potom sa prepne do LPG? Dá sa naprogramovať aj tak, že prostrekuje benzín?
Bojím sa totiž zalepenia/zatuhnutia strekov, pretože sa nepoužívajú.
Mám Carinu E 1997, 1.6 4A-FE, presne takú ako máte v galérií prestavieb.
Ďakujem
Dobrý den Honzo,
protože nevidím tvar a umístění sacího potrubí a škrticí klapky ve Vašem voze (ani nevím o jaký typ Renaulta s jakým motorem z jakého roku se jedná...), nebudu Vám radit. Nebylo by to podložené fakty. Můžete mi napsat např. na můj mejl konkrétní údaje (např. registrační značku), najdu si o jaký vůz se jednalo a poradím. Také se můřete zastavit, podíváme se na provedení motoru a doporučíme.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobry den,mam od vas v aute Renault namontovan primaz Flashlube u BRC SQ24,chtel bych se zeptat jestli byste mi doporucil rozvod VSE a nebo postaci ten co mam ted,cili centralne do sani.Pripadne co by stala predelavka na VSE. Diky za info
Dobrý den Davide,
pro motory Ford FYDA (FYDB, ...) ve Focusech 1,6 74kW používáme svíčky Denso T16VRU-10.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké svíčky dáváte do Focusu I 1,6 16V, 74kW. Děkuji.
Dobrý den Tomáši,
máte kulatý starší typ reduktoru nebo novější s hranatým tělem a válcovým víčkem? Jak motor startuje když ho vypnete na plyn a startujete téměř okamžitě po vypnutí? Můžete mi ev. zavolat na číslo 777 30 50 80 na náš příjem zakázek, zkusili bychom se domluvit nejprve na verzi Vašeho systému, a následně i na projevech a možných příčinách.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobry den
mam problem s BRC systemem sequente 24.
pokud neprpepnu nekolik km pred dojetim manualne na benzin tak nasledny teply start po 15min az nekolika hodinach je zdlouhavy 5-12s. Motor je uchlastany. Pri jizde na benzin neni problem.Da se nejak jednoduse z diagnostiky zjistit co zpusobuje tento problem?
Nekolik techniku me reklo ze to nemam resit dokud auto v poradku jezdi. A az system prestane fungovat zanou menit dily konkretne, vstriky. Mne ale prijde ze si zadelavam na vetsi problemy pokud danou zavadu neodstranim. Minimalne baterie a starter trpi.
diky
Dobrý den pane Trávníček,
Emulátor ukazatele množství benzinu určený pro Citroen C8 jsem u našich dodavatelů neobjevil. V úvahu by přicházely pouze univerzální emulátory od výrobců Landi Renzo či AC Autogas systems. Jejich funkci ve Vašem voze bychom však museli ověřit. Pro bližší domluvu Vás budu zítra kontaktovat telefonicky.
S pozdravem Ivan Vodička