dobrý den pane Vodička, chtěl bych vědět jaký je rozdíl v kvalitě lovato a brc?? děkuji Jarda
2 Karel : Pravděpodobně si spletl Lovato s necim jinym . Lovato , BRC, Tartarini ,Landi Rezo , Zavoli a dalsi jsou italove , Lovtec a Magic česi , Elpigas , AC Stag, ESGI, Lecho polaci , Prins, Vialle , AG, EuroGas, Koltec holandane ...
Dobrý den pane Zejda,
Napište mi mejlem (vodicka zavinac neptun-harfa.cz) značku, typ a rok výroby vašeho vozu. Až se vrátím do republiky, zjistím Vám jak to u Vašeho vozu je. MD nic neví, je to (jak jsem psal dříve) věc výrobce či dovozce vozu, v jakých konfiguracích mají vozy schváleny pro provoz na pozemních komunikacích v ČR.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Karle,
Pokud Vám někdo tvrdí, že Lovato jsou Poláci, tak mu nevěřte. Je to neuvěřitelná náhoda, ale právě jsem ve Vicenze (v Itálii), a další dva dny budu trávit ve firmě Lovato. Takže Lovato je italská firma v současnosti patřící do koncernu Landi Renzo, a v Itálii skutečně sídlí.
Systém sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG Lovato startuje na benzin, po splnění zadaných parametrů (teplota reduktoru, čas po nastartování, …) se automaticky přepne na LPG.
Firma Elpigas sídlí v Polsku (stačí si najít jejich stránky…), a používá elektroniku původem v italské firmě AEB. Nejedná se však o aktuální software, který v současnosti koncern Landi Renso používá pro svoji potřebu. Systém Elpigas jako celek ani jeho funkci nemohu posoudit – tento systém nemáme v nabídce, nemám s ním zkušenosti.
Při provozu na LPG bývá podle mých zkušeností spotřeba o cca 1-2 litry vyšší než při provozu na BA.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Vodičko, myslím si,že znakem dobré firmy, by mohla být i informace, ve které by vaše firma pro nás neznalé řidiče zjistila, zda je možnost náhrady rezervy sadou na opravu. Asi by to pro vás nemusel být problém u výrobců toto zjistit. Sám jsem se o to pokoušel i na MD, ale neúspěšně. Nestálo by to za pokus? Děkuji.
Dobrý den, prosím o odpovědi:
- někdo mi tvrdil, že systém Lovato jsou už poláci, nevim jestli myslel majitele, nebo místo výroby, jak to tedy skutečně je?
- systém Lovato startuje jen na plyn, nebo na plyn a benzín dohromady?
- jaký máte názor na kvalitu a funkčnost italského systému Elpigas?
- pokud mám škodu octavia dvoulitr,benzín, 2003, 195 000km, spotřeba 6-8l/100km, jakou spotřebu plynu odhadujete?
Děkuji vám za odpověď a zároveň chválím za toto fórum a hlavně vaše přesné a vyčerpávající odpovědi :)
Dobrý den pane Habán,
Možnost náhrady rezervy sadou na opravu je dána schválením výrobce či dovozce vozu. Pokud byste chtěl mít tuto možnost oficielně potvrzenou, bylo by nejlepší obrátit se na technické oddělení prodejců, výrobce či importéra. Ale zjednodušeně by se dalo vycházet i z toho, zda se daný model vozu nabízí v současnosti k prodeji i bez rezervy (např. Octavie či Fabie se prodávají i bez rezervy), takže toto provedení je nepochybně schválené, a rezervu lze nahradit sadou na opravy.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
zajímalo by mě, zda je z legálního hlediska možné při montáži toroidní nádrže do prostoru plnohodnotné rezervy tuto nahradit opravnou sadou nebo je nutné řešit umístění rezervy v kufru apod. Předem děkuji za odpověď!
Dobrý den pane Sekerka,
Řídící jednotka Voila (na rozdíl od jednotky Voila+) měla z dnešního pohledu poměrně „triviální“ nastavení defaultní pozice krokového motorku pomocí testeru, následně se nastavilo maximum škrticím šroubem a minimum na reduktoru. Tester na jednotku Voila pravděpodobně již nemáme k dispozici (momentálně nemohu ověřit – jsem mimo republiku, ale můžete zavolat na příjem zakázek 777 30 50 80 …). Pokud neseženete nikoho, kdo by ještě měl tester Voila, tak bych doporučil pouze nastavení pomocí reduktoru a škrticího šroubu za pomoci analyzátoru a čtení lambdasignálu (podmínkou je pochopitelně funkční lambdasonda – bez toho nebude jednotka Voila provádět žádnou smysluplnou činnost).
S pozdravem Ivan Vodička
jen dodám,že za elektricky ovládaným šoupátkem od jednotky je tam ještě dál na hadici mechanický škrtící ventil,tak jestli to stačí seškrtit tam...