Seznam příspěvků

Broulík 07.04.2012 10:08

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na Váš názor na systém LPG od firmy Lovato?Mám Škodu Octavia 1.8 92KW.Předem děkuji za odpověď.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 06.04.2012 09:25

Dobrý den pane Hanák,
přestavba by měla být možná, byť jsou v našich podkladech u tohoto motoru určité nejasné ůdaje. To bychom ověřili při prohlídce vozu ještě před přestavbou. Zařízení Prins nemáme v nabídce, ale podle mého názoru se jedná o velmi kvalitní systém, který se však (patrně z důvodu poměrně vysoké ceny) v čechách příliš nerozšířil.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 06.04.2012 09:06

Dobrý den PN,
Při každé přestavbě dáváme zákazníkům dva nové rámečka pod SPZ s naším logem a označením (někdy je přímo namontujeme, jindy Vám je necháme v kufru). Pokud přijede zákazník na naši čerpací stanici s našimi rámečky pod SPZ, dostává automaticky LPG o 0,50 Kč levněji. Takže nemusíte hledat žádné kartičky, obsluha to vidí na první pohled sama.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 06.04.2012 09:03

Dobrý den pane Jansta,
rozdílů je mnoho, ale zkusím popsat to podstatné. BRC je italský systém, používá všechny komponenty svojí výroby, to znamená že i SW má velmi kvalitní vnitřní algoritmy, a je pro tyto komponenty dokonale nastaven. Systémy řady AC Stag 4/300 jsou polské výroby, mechanické komponenty používají v různých sadách různé, ať již polské, italské či korejské, a i díky tomu mají poměrně velké možnosti přizpůsobení těmto různým komponentům. Zákonitě tím nebude sladění vlastností těchto mechanických dílů tak přesné jako u BRC. Přesto jsou možnosti SW nastavení poměrně rozsáhlé a "uživatelsky přívětivé".
Zakoupením dražší verze získáte větší přesnost dávkování paliva, větší stálost parametrů a delší životnost mechanických komponent.
Tolik k Vašemu dotazu,
s pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 06.04.2012 08:42

Dobrý den pane Šnebergr,
nedokážu říci, co se skrývá pod označením AEB2001. Firma AEB je italský výrobce elektroniky, její jednotky používalo pod svými označeními poměrně mnoho výrobců LPG komponentů, a cca před dvěma lety ji koupila firma Landi Renzo. Takže nevím, zda se nejedná o nějaký produkt shodný s jednotkami známými pod jiným obchodním jménem, a proto nedokážu říci, zda Vám jsme schopni pomoct. Pošlete mi mejlem fotografie LPG komponentů z motoru, to možná napoví.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 06.04.2012 08:36

Dobrý den pane Zejda,
obávám se, že na teplotu sedel a talířů ventilů, či na teplotu spalin a teplotu hoření nebude mít žádný vliv jakýkoli průduch vytvořený v kapotě. Ten může ovlivnit maximálně teplotu příslušenství v motorovém prostoru, ale nikoli díly motoru, a už vůbec ne jeho vnitřní konstrukci (kolem které je m.j. "obal" vody okruhu chlazení, a kterou udržuje termostat na 90 stupních). Takže toto dodatečné chlazení může ovlivnit maximálně to, co je na povrchu.
S pozdravem Ivan Vodička

M. Hanák 05.04.2012 14:46

Dobrý den,
posílám doplńující informace k dotazu na přestavbu Mazda3,1.6
77 kW, r.v.2007, typ motoru Z6. Zajímá mě Váš názor na sys. Prins a zda ho také montujete, je nutné přimazávání? Děkuji.
Přeji hezký den
M. Hanák

PN 05.04.2012 13:06

Dobrý den,

nechal jsem si u Vás provést montáž LPG. Chci se zeptat, na základě čeho mám nárok na slevu při čerpání LPG a při používání myčky? Žádnou slevovou kartičku jsem od Vás nedostal.

Anonym 05.04.2012 11:35

Dobrý den, jaký je prosím hlavní rozdíl mezi třemi systémy, které montujete. Jedná se o montáž do Ford Mondeo benzín 1,8, r.v. 2006, typ motoru CGBB. Co zíkám zakoupením dražší verze? Děkuji Jansta

ŠNEBERGR 04.04.2012 21:44

ZDRAVÍM
KOUPIL JSEM Z NĚMECKA SUZUKI LIANA 1,6 4WD S LPG SYSTEM AEB2001 PŘI SILNĚJŠÍ AKCELERACI MOTOR NA PLYN TROCHU (POKAŠLÁVÁ) JSEM Z PLZNĚ A MÍSTNÍ SERVISY PRÝ NEMOHOU TUHLE JEDNOTKU DIAGNOSTIKOVAT KVŮLI KONEKTORU.
CHCI SE ZEPTAT JESTLI BYCH U VÁS POCHODIL DĚKKUJI